Räyhääjät on ihan tyhmiä

5.7.2013 — Jätä kommentti

Blogini aloituskirjoitus ”Kohtele henkilöstöäsi kuin koiria” oli reaktioiltaan hauska kokemus. Juttua luki noin 4000 silmäparia, joka on aika älyttömästi näin intternettiammattilaisenkin näkökulmasta. Joidenkin mielestä siinä oli painavaa asiaa koirankasvatuksesta, jotkut viittasivat nykyaikaiseen johtamistyyliin ja niin edelleen. Kirjoitin tekstin vartissa ja näin ollen itse leimaan sisällön arkijärjeksi.

Kirjoituksesta unohtui kuitenkin yksi asia pois, ja se on pyörinyt päässäni joka aamu sen jälkeen. Asia tuli mieleen kirjoittamista seuraavana aamuna kun menin vähän liian lyhyiden yöunien jälkeen koirien kanssa ulos. Väsytti ja muutenkin kai vitutti.

Silloin kun on aamuäreä, tekee mieli äristä kaikille ja kaikelle. Ja jostain syystä niin, että mitä tutumpi ja turvallisempi ärinän kohde, sen suurempi räyhy. Tyypillisesti siis perheenjäsenet saavat valtaosan murahteluista ja töksäytyksistä. Jotain säästyy hyvässä lykyssä työkavereillekin.

Koirillepa ei voi noin tehdä. On tosi vaikeaa olla äreä jollekin kun se vaan kääntyy katsomaan takaisin epätietoisena siitä, mitä on juuri tehnyt väärin. Yleensä silloin tajuaa oman hölmöytensä ja on pakko lopettaa. Loppupäivä meneekin taas paremmin. Ei muita voi rankoa omista mielentiloistaan. Sitä paitsi se rähjääminen ei edes auta siihen äreyteen.

WP_20130529_002

Koita nyt tolle olla vihainen.

Ei kommentteja

Be the first to start the conversation!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s